Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι άνθρωποί μας

panos_compressed

Πάνος Χοντολίδης

Ο Πάνος Χοντολίδης είναι φυσικοθεραπευτής με κλινικό ενδιαφέρον στην αποκατάσταση της κίνησης. Αποφοίτησε από το τμήμα φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 2002 και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία στον τομέα της αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων.

Έχει παρακολουθήσει σειρά μεταπτυχιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αντικείμενα όπως το Manual Therapy (χειροθεραπεία), το Mc Kenzie (Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία), το Mulligan Concept, το Explain Pain (διαχείριση του χρόνιου – επίμονου πόνου), το Clinical Pilates – Clinical Reformer, το Neuro-Musculoskeletal and Sports Taping Techniques, το Kinematic Taping Concept κ.α.

Πιστεύει στην αξία της ομάδας αλλά και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ θεραπευτή και ασθενή. Έχει δουλέψει εθελοντικά ως φυσικοθεραπευτής στην Ολυμπιάδα και Παραολυμπιάδα του 2004 καθώς και με ανθρώπους κάθε κινητικής ιδιαιτερότητας. Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής αθλητικών ομάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, κωπηλασία κ.α.

Το 2006, προσπαθώντας να συνδυάσει τη γνώση και την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη φυσικοθεραπευτική πρόταση, δημιούργησε στην Κατερίνη το Physiokaterini.

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με την αυτοβελτίωση, ταξιδεύει και δεν σταματά να ονειρεύεται. Είναι σύζυγος της Ειρήνης και μπαμπάς της Στέλλας και της Ιωάννας.

litsa

Λίτσα Τσιγάρα

Η Λίτσα Τσιγάρα είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2009. Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ενεργητικής αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν την θεραπευτική μάλαξη, το αθλητικό, λεμφικό και το μασάζ εν τω βάθει ιστών.

Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το έπταθλο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική, αγαπάει τις βόλτες στο βουνό και δεν λέει όχι σε οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα.

alex

Αλέξανδρος Καματσέλος

Ο Αλέξανδρος Καματσέλος είναι φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης του Physiokaterini από το 2018. Αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου «Άριστα» από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων, με αντικείμενα την αξιολόγηση, τη διαχείριση και την αποκατάσταση των συχνότερων μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.

Τα καθήκοντά του στο Physiokaterini είναι ο σχεδιασμός εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων προοδευτικής ενδυνάμωσης σε ειδικούς πληθυσμούς αλλά και αθλητές.

 Στον ελεύθερό του χρόνο προσπαθεί να κρατήσει σε “φόρμα” σώμα και πνεύμα.

melina

Μελίνα Λαζαρίδου

Η Μελίνα Λαζαρίδου είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2010. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων μάλαξης και ευεξίας.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική και τη χειροτεχνία.

elli

Έλλη Κουτσιρούμπα

Η Έλλη Κουτσιρούμπα είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2013. Αποφοίτησε από το Ι.ΙΕΚ Παστέρ. Έκανε την πρακτική της άσκηση στις κλινικές του 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λεμφικής μάλαξης και μάλαξη εν τω βάθει ιστών.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την άσκηση τα ταξίδια και το καλό φαγητό.

Μπράχος

Κάρολος Μπράχος-Νικολαΐδης

Ο Κάρολος Μπράχος-Νικολαΐδης είναι φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης του Physiokaterini απο το 2022. Αποφοίτησε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και έχει ήδη ξεκινήσει την εξειδίκευση του στη μυοσκελετική φυσικοθεραπεία μέσω του προγράμματος Manual Therapy της HOMTD (Orthopedic Musculoskeletal Therapist).

Ως συνεργάτης του Physiokaterini ασχολείται με τη νευρομυοσκελετικη αποκατάσταση και στόχος του είναι η εξατομίκευση θεραπευτικών προγραμμάτων άσκησης στην καθημερινότητα των ασθενών.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική, το διάβασμα και απολαμβάνει να ταξιδεύει.

Μπεϊνας

Μιχάλης Μπεϊνάς

Ο Μιχάλης Μπεϊνάς είναι Φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης του Physiokaterini από το 2022. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής το 2022. Έκανε την πρακτική του άσκηση
στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και ασχολήθηκε κυρίως με τα ορθοπεδικά, αναπνευστικά και
νευρολογικά περιστατικά των κλινικών του Νοσοκομείου.

Ως συνεργάτης στο Physiokaterini δουλεύει κυρίως με καθήκοντα θεραπευτικής
άσκησης,αποκατάστασης και χαλαρωτικής μάλαξης.

Στον ελεύθερο του χρόνο ανεβαίνει στο βουνό με την παρέα του, δημιουργεί βίντεο στο YouTube και λατρεύει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει.

Skliopidis

Σπύρος Σκλιοπίδης

Ο Σπύρος Σκλιοπίδης είναι φυσικοθεραπεύτης και συνεργάτης του Physiokaterini. Αποφοίτησε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος το 2023. Παρακολουθεί το πρόγραμμα Manual Therapy της HOMTD (Specialist Musculoskeletal Physiotherapists) ως υποψήφιος Manual Therapist.
 
Τα καθήκοντα του στο Physiokaterini σχετίζονται μυοσκελετική και νευρολογική αποκατάσταση. Είναι υπεύθυνος για την σύνθεση και την εκτέλεση των θεραπευτικών προγραμμάτων άσκησης ενηλίκων.
 
Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει βιβλία και ασχολείται με την μουσική και τον κινηματογράφο.