Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι άνθρωποί μας

panos_compressed

Πάνος Χοντολίδης

Ο Πάνος Χοντολίδης είναι φυσικοθεραπευτής με κλινικό ενδιαφέρον στην αποκατάσταση της κίνησης. Αποφοίτησε από το τμήμα φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 2002 και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία στον τομέα της αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων.

Έχει παρακολουθήσει σειρά μεταπτυχιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αντικείμενα όπως το Manual Therapy (χειροθεραπεία), το Mc Kenzie (Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία), το Mulligan Concept, το Explain Pain (διαχείριση του χρόνιου – επίμονου πόνου), το Clinical Pilates – Clinical Reformer, το Neuro-Musculoskeletal and Sports Taping Techniques, το Kinematic Taping Concept κ.α.

Πιστεύει στην αξία της ομάδας αλλά και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ θεραπευτή και ασθενή. Έχει δουλέψει εθελοντικά ως φυσικοθεραπευτής στην Ολυμπιάδα και Παραολυμπιάδα του 2004 καθώς και με ανθρώπους κάθε κινητικής ιδιαιτερότητας. Έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής αθλητικών ομάδων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϊ, κωπηλασία κ.α.

Το 2006, προσπαθώντας να συνδυάσει τη γνώση και την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη φυσικοθεραπευτική πρόταση, δημιούργησε στην Κατερίνη το Physiokaterini.

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με την αυτοβελτίωση, ταξιδεύει και δεν σταματά να ονειρεύεται. Είναι σύζυγος της Ειρήνης και μπαμπάς της Στέλλας και της Ιωάννας.

litsa

Λίτσα Τσιγάρα

Η Λίτσα Τσιγάρα είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2009. Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ενεργητικής αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων που αφορούν την θεραπευτική μάλαξη, το αθλητικό, λεμφικό και το μασάζ εν τω βάθει ιστών.

Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το έπταθλο. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική, αγαπάει τις βόλτες στο βουνό και δεν λέει όχι σε οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα.

eleni_compressed

Ελένη Καραγιάννη

Η Ελένη Καραγιάννη είναι φυσικοθεραπεύτρια και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2016. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας το 2016. Κατέχει τον τίτλο OTAGO Leader (πρόγραμμα πρόληψης των πτώσεων της τρίτης ηλικίας) και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα Manual Therapy της HOMTD (Specialist Musculoskeletal Physiotherapists).  

Στο Physiokaterini ασχολείται με τη νευρομυοσκελετική αποκατάσταση και τη σταδιακή ένταξη και επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι υπεύθυνη για την σύνθεση και την εκτέλεση των θεραπευτικών προγραμμάτων άσκησης ενηλίκων και ειδικών πληθυσμών.

 Η Ελένη έχει πλούσια εθελοντική δράση στον χώρο της φυσικοθεραπείας και του αθλητισμού και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το τρίαθλο.

alex

Αλέξανδρος Καματσέλος

Ο Αλέξανδρος Καματσέλος είναι φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης του Physiokaterini από το 2018. Αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου «Άριστα» από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων, με αντικείμενα την αξιολόγηση, τη διαχείριση και την αποκατάσταση των συχνότερων μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.

Τα καθήκοντά του στο Physiokaterini είναι ο σχεδιασμός εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων προοδευτικής ενδυνάμωσης σε ειδικούς πληθυσμούς αλλά και αθλητές.

 Στον ελεύθερό του χρόνο προσπαθεί να κρατήσει σε “φόρμα” σώμα και πνεύμα.

giorgossid

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος είναι Φυσικοθεραπευτής και συνεργάτης του Physiokaterini από το 2019. Αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 2018 και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Manual Therapy (εξειδίκευση μυοσκελετικής φυσικοθεραπείας δια των χειρών) του εκπαιδευτικού φορέα Hellenic OMT Edu. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό «Άσκηση και Υγεία: Αξιολόγηση και Συνταγογράφηση» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ως συνεργάτης στο Physiokaterini δουλεύει κυρίως με καθήκοντα Manual Therapy, θεραπευτικής άσκησης και έρευνας.


Στον ελεύθερο του χρόνο ταξιδεύει, διαβάζει βιβλία και γυμνάζεται.

elli

Έλλη Κουτσιρούμπα

Η Έλλη Κουτσιρούμπα είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2013. Αποφοίτησε από το Ι.ΙΕΚ Παστέρ. Έκανε την πρακτική της άσκηση στις κλινικές του 424 ΓΣΝ Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια λεμφικής μάλαξης και μάλαξη εν τω βάθει ιστών.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την άσκηση τα ταξίδια και το καλό φαγητό.

melina

Μελίνα Λαζαρίδου

Η Μελίνα Λαζαρίδου είναι βοηθός Φυσικοθεραπείας και συνεργάτιδα του Physiokaterini από το 2010. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων μάλαξης και ευεξίας.

Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική και τη χειροτεχνία.